Αγροτικά UTV

Τα UFORCE 600 & UFORCE 1000 είναι δυο UTV, δηλαδή τετρακίνητα Side-by-side με οροφή και καρότσα με ανατροπή, που έχουν έγκριση τύπου ως Αγροτικά Μηχανήματα.

Εξαιτίας του μεγάλου του ωφέλιμου φορτίου και της μεγάλης ικανότητας έλξης, μπορούν να διεκπεραιώσουν τις περισσότερες αγροτικές / κτηνοτροφικές εργασίες, αποτελώντας μια πολύ πιο προσιτή εναλλακτική από ένα τετρακίνητο Pickup, και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Την ευκολία χρήσης συμπληρώνει η θέση οδήγησης των UFORCE, που είναι αντίστοιχη ενός κανονικού αυτόματου οχήματος, με τιμόνι και δυο πεντάλ για το φρένο και το γκάζι, πόσο μάλλον σε περίπτωση που εφοδιαστεί με πόρτες και παρμπρίζ.

Το UFORCE 600 με τιμή 11.990€ είναι διθέσιο, με μονοκύλιδρο κινητήρα 41 hp, αυτόματο κιβώτιο CVT και κατ’ επιλογήν τετρακίνηση με μακριές ή κοντές σχέσεις. Έχει 400 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 680 κιλά ικανότητα έλξης. Εφοδιάζεται με Ζάντες αλουμινίου 12 ιντσών και ελαστικά 25 ιντσών.

Το UFORCE 1000 με τιμή 15.490€ είναι Τριθέσιο, με V-δικύλιδρο κινητήρα 71 hp, αυτόματο κιβώτιο CVT και κατ’ επιλογήν τετρακίνηση με μακριές ή κοντές σχέσεις. Έχει 560 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 800 κιλά ικανότητα έλξης. . Εφοδιάζεται με Ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών και ελαστικά 27 ιντσών.

Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με ψηφιακό πίνακα οργάνων, υποβοηθούμενη ανατροπή, Roll Bar, κοτσαδόρο, εργάτη 3.500lb, CBS με 4 υδραυλικά δισκόφρενα 210mm, και καλύπτονται από την 3ετή εργοστασιακή εγγύηση της CFMOTO.

You've just added this product to the cart: